Haber Ara

2 Ocak 2009 Cuma

AK Parti Ormana belediye başkanlığına Genç ve dinamik aday M. Ayhan Keskin


İlçemiz İbradı'nın Ormana Belediye Başkan adaylığı için baş vuran Mehmet Ayhan Keskin aday.Ormana Belediye seçimlerinde İstanbul'un ağırlığı hissediliyor.Mevcut Başkan Mahmut Varol,Meclis Üyesi Ayhan Albayrak ve Eski Dernek Başkanı Mehmet Ayhan Keskin'in adaylığına İstanbul da yapılan toplantıda M. Ayhan Keskin'in ismi öne çıktığı ve İbradı ilçe Başkanlığına adaylık için müracaat öğrenildi.AK Partinin Ormana beldesinde adayını belirlemesinden sonra,gözler mevcut belediye başkanı Mahmut Varol'un aday olup olmayacağı,olursa nereden aday olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.Ormana Belediye Meclis Üyesi ve Kadın kolları ilçe Başkanı Hatice Sekmen'in tam destek verdiği M.Ayhan Keskin isminin açıklanması Ormana da memnuniyetle karşılandı.
M. Ayhan Keskin kimdir !..
M. Ayhan Keskin 1 Aralık 1958'de İstanbul da dünyaya geldi.İlk öğretimini Fatih İlk okulu,(Taşmektep),Orta öğretimini Nişantaşı Işık Lisesi orta kısmı,Liseyi Fenerbahçe lisesinde tamamladı.1979 yılında yüksem puanla girdiği İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesindeki öğretimini uygulamalı olarak Dededen toruna sürdürdükleri kuru gıda işletmesi olan “Keskin kuru yemiş Kollektif şirketi”n de hem çalışarak hem de okula devam ederek tamamladı.
1986 yılında Müzik Öğretmeni eşi Şefika Keskin ile evlendi.1988 yılında
tek çocukları olan oğulları Mehmet Onur Keskin dünya ya geldi.M. Ayhan Keskin mutlu ve toplumun özellikle Eğitim,Ekonomi, Kültür,sanat, Siyaset, vb. her konuda duyarlı ve bilinçli bir aile yapısına örnek eden bir yaşam tarzını sürdürmenin onurunu yaşamakta ve bununla gurur duymaktadır.
Böylesine örnek bir yaşamın sürecinde Vatan sevgisi ve özellikle Atalarının toprağı olan “Ormana Aşkı “ daimi olarak hizmet isteğini ateşledi.
2001-2006 yılları arasında “Ormana Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği “ Başkanlığını en etkin şekilde sürdürdü.2007 yılında bu başarılı çalışmalarının ardından aynı zamanda 12 yıl “İstişare kurulu üyeliğinde“ bulunduğu Ormana Kalkınma ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kururu Üyeliğine seçildi.Bir buçuk yıl bu etkin görevini büyük bir coşku ile sürdürdü.Bu coşkuyu paylaştığı Ormana Halkının isteği ile “2009 Yerel Seçimler kapsamında Ormana Belediye Başkanlığına adaylığını koydu.
30 yıldır Türkiye Ekonomisi'nin dengeler unsurunda en dinamik ve güçlü ayağını oluşturan Ticaret gibi çok önemli bir işle bu dengelere emeğini koyan Mehmet Ayhan Keskin ,İstanbul da Kuru Gıda Ticaretinin bu anlamda en etkin uygulamalarını gerçekleştirmiş Ekonomi ve Ticaret alanında çalışmanın ve emeğin başarıya dönüşümünün etkin örneklerini vermiştir.

1 yorum:

Ayse Nur dedi ki...

ORMANA BELEDIYE BASKANI
Mehmet Ayhan Keskin'i tebrik ediyorum,Baskanliginin Ormana'miz icin hayirli olmasini diliyorum.