Haber Ara

12 Mart 2009 Perşembe

AKP'li F. Özaltın Pişkin çıktı


AKP eski belediye başkan adayı,eski ilçe başkanı ve AKP İl genel meclis üyesi adayı Fahri Özaltın'ın İbradı ilçemize turşu,sirke ve pekmez fabrikası olarak bilinen Alıplı yolu üzerine yapılan fabrika üretime başlamadan gündem konusu olmaya devam ediyor.Fahri Özaltın'ın ben fabrika yaptırıyorum,iş adamları da yaptırsın dediği turşu ve pekmez fabrikası kendi üzerine değil kardeşinin şirketi üzerine çıktı.Yerel basında günlerce tartışma konusu olan CHP'li Ali Erkan'ın abartılı olarak gündeme getirdiği turşu fabrikasını Özaltın tüm işleri ile yakından takip yaparak ilgilenmesine rağmen,bazı kişilerin muhatap olarak gördüğü kişinin bir yerel gazeteye kim bu yalancı diye verdiği demeç kafalarda soru işareti yaratmaya devam ediyor.350.000 TL. yatırım öngörülen ve 175.000 TL hibe olduğu öğrenilen fabrika inşaat sırasında duvarı yılınca kaç işçi yaralandı ? Acaba malzememi yetersiz ? Yoksa yapımında bir ihmal mi var ? sorusunu yarattı.Bu fabrika için kredi alınan şirketin merkezi Antalya da olmasına rağmen üretime başlamayan fabrikaya nasıl iso belgesi verildi.Tabi ki ilçemize yapılan tüm yatırımların yanındayız.İbradı pekmez fabrikası tamamlanıyor diye haber yapıp sayın Fahri Özaltın'ın demecini yayınladık.Fakat bu fabrika için Fahri Özaltın'ın canla başla çalıştığını tüm İbradı halkı iyi biliyor.Sayın Özaltın kendini mağdur gösterip yaklaşan seçimlerde pirim yapmak için neden yalanlama ihtiyacı duydu !..Uyanık siyasetçi tabi ki kendi üzerine değil akraba ve tanıdık üzerine iş yapar dedikleri de doğrulandı.İlgisi olmadığı yer ile neden günlerce aylarca çalışıp inşaatı takip etti.!..

Soruyoruz ?
1-Fahri Özaltın bu turşu fabrikasının inşaatı için uğraştığının % 10 kadar Avasun yolu için uğraştı mı ?.Yılda kaç kere bu yolu kullandı ? Eğer Avasun yolundan gittiyse yolun durumunu görmedi mi ?..
2- Fahri Özaltın AKP ilçe Başkanı iken Başlar yolunun kardan kapalı olması nedeniyle bir kadın doğumda kan kaybından ölmedi mi !..Yolun açılması için uğraştı mı ?O zaman nerede idi ?.
3-Kar yağışında ve kötü havalarda Başlarda Çukurviran da telefonlar çalışmaz,elektrikler yokken ne yaptı ? O zaman neredeydi ?
4-İbradı çarşı içi asfaltlanırken İbradı Gazetesi olarak Antalya AKP Milletvekili Sayın Sadık Badak'ı arayıp İbradı Belediyesinin alt yapısını hazırladığı Merkez cami alt taraftan petrol ofisi önü ve sağlık ocağı yanına yapılacak olan asfalt için neden Milletvekiline “Belediye AKP'li değil “ diyerek karşı çıktı.Yetimin bile hakkı olan belediyenin imkanları ile yapılan alt yapı asfalta hazırken sırf siyaset için hizmeti engellemesinin amacı ne ?Bu yoldaki malzemeleri yağışlarda su götürdü.Yollarda çukurlar oluştu belediyemize ve halkımıza yazık değil mi ?
5-Köylere hizmet yaptırdım diyorsun .Köy meydanları Kaymakamlıkça köylere hizmet götürme biriminden yapıldı.Köylere çok hizmet yaptın da neden cadde ve sokaklar çamur içinde ?.
6-Yoksa Fahri Özaltın iş taklitcisi mi? Vatandaşlar yaptıkları açıklama da ise “AKP'li Fahri Özaltın hem fabrika yaptırıyorum diyordu,basında haber olunca ilgisinin olmadığı açıklayıp ,benim ilgim yok diye yalanlıyor.İlgisi olmadığı yer ile neden uğraştı.Fabrika da kardeşinin üzerine imiş.Özaltın kendi aile şirketine kredi için uğraştığının yüzde kaçı kadar ibradı için uğraştı.AKP İlçe Başkanı iken Başlar yolu kapalı olduğu için bir kadın doğum sonrası kan kaybından ölmedi mi.Avasun yolundan yılda kaç kere geçiyor,geçiyorsa bizler için çok öneli ve kısa olan yolun durumunu görmedi mi !..Pes doğrusu Fahri Özaltın “çok pişkin çıktı “ dediler “.

Hiç yorum yok: