Haber Ara

28 Mart 2009 Cumartesi

CHP li Ali Erkan’a tepkiler artıyor


İbradı CHP İl genel meclis üyesi ve adayı Ali Erkan’a tepkiler artıyor.Görev yaptığı 5 yıl içinde il genel meclis üyesi ve CHP Grup sözcüsü iken agrasif davranışları ile tanınan ve il özel idarenin yapacağı yatırımlara karşı çıkan ve “Antalya bu kafaları istemiyor” diye Antalya da 6 ocak 2009 tarihin de Ekspres gazetesinin basında günün konusu olan Ali Erkan aynı gazetenin 4 mart 2009 tarihli sayısında da “CHP’ye yakışmıyor” “yatırım düşmanı kafalar “ yine gaf yaptı diye günün haberi oldu.Emekli bir öğretmen olan Erkan’ın yaptığı gaf eğitimciliğine ise yakışmadı.İl genel meclisinin son toplantısında konuşan CHP sözcüsü Ali Erkan ,elindeki mahkeme kararını yanlış okuyup ,yanlış yorumlayarak “yargının durdurma kararı,her şeyi durdurmak demektir “ diyerek büyük gaf yaptı.CHPli Ali Erkan’ın ilçemizde de imzası olduğu kaymakamlıktaki kapıların yapılmasını AKP’li Fahri Özaltın’ı eleştirisinin birinde “Kaymakamlığa fahiş fiyata yapılan kapılarda cabası “ diye basına demeç vermesi ve Devletin yardıma muhtaç kişilere verdiği Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfının verdiği yardımlara ise “Sosyal yardımlaşmada adaletsizlik var” diyerek eleştirmeye kalkması ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza verilen devlet yardımından rahatsız olması üzerine vatandaşlarımızca tepkilere neden oluyor.Vatandaşlarımızdan gelen yoğun istek üzerine araştırma yaptık.İbradı kaymakamlığına ihtiyaç duyan ve ihtiyaç sahiplerine Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak yardım yapılıyor.Ali Erkan’ın Annesine de sosyal yardımlaşmadan yiyecek ve yakacak yardımı yapılmış.Sayın Erkan’ın bazı çevresi 60.000 TL. lik arabası var diye öğünürken Ali Erkan neden annesine bakamayıp ta sosyal yardımlaşmadan yardım almasına ihtiyaç duyurdu.Acaba Erkan annesinin yanına hiç gelmiyor mu ? gelirse evde sobada ısınmıyor mu ?.Anasının çorbasını içmiyor mu ?.Cevap evet ise !..O zaman Ali Erkan’ın kursağına da sosyal yardımlaşmadan verilenlerden girmiştir. Gelmiyorsa o zaman atasına bile saygısı yoktur.
Sayın Ali Erkan Başlar köyümüzün oy desteği ile il genel meclis üyesi seçilmişti.Fakat sonra ne yaptı !..Manavgat’ta CHP ilçe başkanı olmaya kalktı.İbradı’ya çok hizmet etmiş gibi.Sonrası Manavgatlı (Beydiğin’li vs.) 3-5 delegenin oyunu alabilmek için Başlar ve Ormana halkını kötüleyerek özür dilemedi mi ?. Beydiğinli çoban diyor ki “Ali Erkan bizden özür diledi.Siz Başlarl’ılara,Ormana’lılara bakmayın,onlar cahil,ne yaptıklarını bilmezler,ben size sahip çıkıyorum “ diyor.Yalan mı Ali Erkan !..3-5 oy için özür dilemedin mi ?.niçin Beydiğin’lilerden özür dileme ihtiyacı duydun !.. Tabi ki 3-5 delege için.Sen şimdi Ormana’lıya Başlar’lıya ne diyeceksin !..Senin köyün Başlar’mış , 5 yıl geldi geçti ,öyle söylemişsin,sana onlar sahip çıkmış Çukurviranlı ne diyecek !.. Başlar köyümüzün Çukurviran mahallemizin telefonları 3 yıl önce 2 ay yokken neden KLAS TV ye 2 kez davet etmemize rağmen neden gelemedin ?.Özellikle Çukurviran Başlar da elektrikler yokken,telefonlar yokken ne yaptın !..Seçimlerde ve bazı özel günlerde geliyorsun.Ya kışın bazı hallerde sorunlar varken neredesin !.. Tabiki sahil de .Sizin İl genel meclis üyesi olduğunuz dönemde 3 yıl önce yollar kardan kapalı olduğu için Başlar’da bir bacımız doğumda kan kaybından ölme dimi ? Evet öldü.Bu ne kadar duyarlı olduğunuzu gösteriyor.Avasun yolundan yılda kaç kere gidiyorsun ?..Bu yol için 5 yılda ne yaptın ?..Avasun yolundan eğer geçiyorsan Yoldaki bozuk yerleri ve yolun çoğunu kapayan kayaları görmedin mi ?.. Gazetemiz olarak seçilmişlere ve adaylara çağrı yaptık,cevap hakkı verdik,yapılan çalışmaları ve projeleri açıklayın diye !..Bir hizmetin bir projen vardı ise neden açıklamadın ?. Hala halkımız bunları görmüyorsa bizim diyecek bir şeyimiz yok.
İbradı gazetesi olarak tüm adaylara yaptıkları çalışmalar ve projeleri için çağrı yaparken neden açıklama yapamadın !..Antalya da özel idarenin yatırımlarına karşısın,İbradı da imza attığın bir kapıya bile karşı gelerek siyaset yapmaya kalkıyorsun .Vergiden ,içilen sigaradan ,içkiden ve çoğu mallardan alınan vergilerle dağıtılan sosyal yardımlaşmanın yardımlarına da karşısın.Allah aşkına senin amacın ne ?.. Vatandaşlarımıza devletimizin verdiği yardımlarımı engellemek ? Yoksa siyaset mi yapmak ? Eğer siyaset yapacaksan seviyeli ve ilkeli yap !..Sizin gibi bazı siyasetçiler genelde ilçemizde yoklar genelde sahildeler.Bize ölüde de düğünde de adam lazım bunu iyi bilin.Yalnız ne düğün yapılır , nede cenaze kalkar !..Sayın Ali Erkan iyi hatırla bir karlı havada ben gazeteleri bastırıp gelirken Çamlı yokuşta karda araçlar kaldı.Sende sonradan geldin,bir araç kaymışken.Benim arabam gider dedin,dediler ki zincirsiz gidilmez Ömer Duruk tesislerine zincir almaya gittin.Neden Ömer Duruk’tan arabana zincir alıp ta geri gelmeyip Manavgat’ta geri döndün.Biz o kış şartlarında İbradı’ya vardık.Neden Manavgat’a dönmek ihtiyacı duydun ?..Karda kışta sürekli İbradı da yaşayan tüm hemşehrilerimiz şimdi ne diyecekler ?..Çukurviran Mahallemizin okulunun bakımı ve tadilatı için İl Genel Meclis üyesi olarak 5 yıl içinde ne Yaptın ?..İbradı gazetesi olarak yalnız kendi imkanlar ile yaptığımız 11.yıl kutlamaları sonunda neden tehdit edip sonra kahve de saldırmaya ve hakaret etmeye kalktın.Biliyorsun biz kimseden korkmadan baskılara eğilmeden gazetecilik yapmaya çalışıyoruz !..Çünkü biz sürekli tek Devlet ,tek bayrak ,tek dil (Türkçe) olarak yayın yapıyoruz.Senin gibi 68 kuşağından olduğunu söyleyenlerin oraklı çekiçli bayrak taşıyanların onların özlemini duyanlara bizde yer yok.Sen neden tehdit etme ihtiyacı duydun !..Tabancanın ağzına verdim ,başına dayadım,altına etti,arabanın içine etti ... sonra arabanın içini temizledim demekle ne demek istiyorsun ;”yoksa bizim ve benim üstüme gelirsem senin icabına bakarız demek mi istiyorsun ?.. Biz İbradı için ve Türkiye için canımızı ortaya koyduk !.. Ya sen Ali Erkan ne yaptın !.. Ne vaat ediyorsun !..Bizim gibi ülkesi için, ilçesi için her şeyi feda edenlerden ne istiyorsun !..Delikanlıysan çık yaptıklarını ve yapacaklarını açıkça açıkla da görelim !..Şunu unutma ki Basın Milletin müşterek sesidir.Basını susturmak yalnız vatan hainlerinin işidir !...Yoksa icabına bakarım demek mi istiyorsun !..Gerisi okurlarımızın ve İbradı halkımızın !..Eğer biz çok paraya ihtiyaç duysaydık gider sahilde mücadele ederdik !..Yorumunu İbradı halkına bırakıyoruz...

Hiç yorum yok: