Haber Ara

22 Nisan 2010 Perşembe

Ahmet Taner’i kaybettik



Değerli hemşerimiz Akseki Belediye Fen İşleri Müdürü Ahmet Taner(57) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Akseki ve İbradı da yapılan cenaze törenlerinden sonra doğum yeri olan İbradı da ilçe mezarlığında toprağa verildi.
İbradı’nın Düzlen mahallesinde bulunan bağında çalışma yaparken saat 14.00 sıralarında rahatsızlık geçirdiği öğrenilen Ahmet Taner’in, İbradı ve Akseki’den ambulans istenmesine rağmen ambulans gelmeyince, Amcası oğlu Rifat Taner ile Akseki Devlet hastanesine getirilen, hastaneye gelmeden bulunduğu yerde kalp krizi geçirerek vefat ettiği öğrenildi.
Öğle namazına müteakip Akseki merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Taner için Akseki belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, 20 yıl birlikte çalıştıkları Akseki eski belediye başkanı Osman Salih Çelikel, belde belediye başkanları ve personelleri, Akseki belediye çalışanları İbradı, Akseki ve çevresinden gelen yüzlerce kişi katıldı. 20 yıl birlikte çalıştığı eski belediye başkanı Osman Salih Çelikel, “Ahmet Taner ile 20 yıl birlikte çalıştık. İlçenin çok önemli imar planlarını gerçekleştirdik. Gece gündüz demeden çalıştı. Kendisi ile son görüşmemde ise, artık emekliye ayrıl, kendini yıpratma dedim” dedi. Çelikel” üzüntümü anlatmam imkânsız. Geride kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
Akseki Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, “daha bir yıldır birlikte çalışmaya başladığım arkadaşımı kaybetmenin acısını anlatmam imkânsız. Ahmet Taner’in ani vefatı bizi derinden üzdü. Başımız sağ olsun” dedi. Merhum Ahmet Taner İbradı da Merkez caminde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra geniş katılımla sevenlerinin gözyaşları içinde ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze merasimine İbradı Kaymakamı Atay Uslu, İbradı Belediye başkanı Muharrem Kaya, Akseki Belediye başkanı Mehmet Gölcü, Ormana Belediye başkanı M. Ayhan Keskin, Cevizli belediye başkanı Niyazi Ekinci Akseki eski Belediye başkanı Osman Salih Çelikel, Akseki MHP İlçe Başkanı Gürsel Yılmaz, Akseki AK Parti ilçe başkanı Mehmet Özdilek, Akseki Eğitim Hayratı derneği başkanı Murşit Pişkin, Mesai arkadaşları, ailesi,akrabaları ve çok sayıda halk katıldı.
Ahmet Taner, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesini mezunu olup, 1985 yılından bu tarafa Akseki Belediyesinde inşaat mühendisi olarak çalışmış ve daha sonra fen işleri müdürü olarak görev yapmakta idi. Taner evli ve iki erkek iki kız babası idi. Ahmet Taner’in vefatı İbradı ve Akseki ilçelerinde ve Akseki Belediyesinde büyük üzüntüye yol açtı.
Törene, Antalya Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Akaydın, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya İnşaat Mühendisleri Odası çelenk gönderdiler.
Değerli şahsiyet hemşerimiz Ahmet Taner’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli eşi, çocukları, akrabaları, tüm sevenleri ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı diler acılarına paylaşırız. Mekânı Cennet yattığı toprağı nur olsun.

Hiç yorum yok: