Haber Ara

8 Eylül 2010 Çarşamba

İbradı Kaymakamı Atay Uslu’nun Van ile Vali Yardımcısı olarak tayini çıktı





İbradı Kaymakamı olarak üç yıldır ilçede hizmet veren Atay Uslu’nun yeni kararnamede Van Vali Yardımcısı olarak tayini cıktı. Bir yıl daha İbradı da kalmak için müracaat ettiği öğrenilen Kaymakam Uslu’nun son kararnamede tayinin çıkması ilçede şok etkisi yarattı. Kaymakam Atay Uslu Hükümet konağının restore edilmesi, İbradı Hükümet konağının İlçe mimarisine göre proje yaptırması, okulların onarılması, İlçe soğuk hava deposunun yaptırılması, Futbol sahasının yeniden düzenlenerek kenarına spor aletleri koyması ile dikkat çekti. Bu çalışmalara Eynif ovasında ki mera çalışmasına tam destek vererek çekirge ile mücadelede hindileri yakın takip etmesi, Köylere çocuk parkı yapması, öğrencilere İbradı yazan eşofman ve tişörtler yaptırması, Köy meydanlarına parke, Altınbeşik mağarasının yolunun iyileştirilmesi, İlçe Emniyet Amirliğinin kurulması ve ilçenin güvenliğinin kamera sistemi ile gözetlenmesi bazı çalışmaları.

Kaymakam Atay Uslu için Sınat Restorantta veda yemeği düzenlendi. Açılış konuşmasını yapan Kaymakamlık yazı işleri müdürü Hasan Yürüyen ve sonra kısa birer konuşma yapan İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya ve Ormana Belediye Başkanı Ayhan Keskin Kaymakam Uslu’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Kaymakam Uslu yaptığı veda konuşmasında “ Üç yıldır güzel bir yerde, güzel insanların olduğu bir yerde çalıştım. İbradı ilçesi köyleri ve yaylaları ile Antalya’nın güzel ilçelerinden birisi. İbradı halkına 3 yıl boyunca bana gösterdikleri teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum “ dedi. Kaymakam Atay Uslu’ya İbradı ve Ormana Belediye Başkanları tarafından birer plaket verildi. Yemeğe İbradı ve Ormana Belediye Başkanları, Emniyet Amiri Ferhat Demir’iz CHP ve AK Parti ilçe Başkanları, Daire Amirleri, İş adamı Yaşar Duru, Muhtarlar ve Kaymakamlık çalışanları katıldılar. Öğleden sonra Hükümet konağındaki çalışanlar ve vatandaşlarla vedalaşırken duygulanan Kaymakam Uslu ilçeden ayrıldı.

İbradı gazetesi olarak Kaymakamımız Atay Uslu’ya görev sürecinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Vali Yardımcısı olduğu için kutlar, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Hiç yorum yok: