Haber Ara

31 Ocak 2014 Cuma

MHP’den DAVET

     İlçemiz İbradı son yıllarda işsizlik ve ekonomik sorunlar nedeniyle sürekli göç vermekte ve nüfus olarak küçülmektedir. İktidar partisi AKP’nin sorunları çözememesi ve AKP’li belediye Başkanında halkın öncelikli sorunlarını çözememesi ve sürekli pasif siyaset yaparak günü kurtarmaya çalışması neticesinde; başta yazın su sorunu ve İbradı Ekmek Fabrikasının faal olarak çalışmamsı sonucu vatandaşlarımız sıcak ekmeğe hasret kalmıştır. Bazı zamanlar ise ekmekler erkenden tükenmektedir. Özellikle ilçemizde görev yapan memurlar sıkıntıya girmektedir. Yerel seçimlerde yeniden yetki isteyecek olan AKP Belediye Başkan adayının daha önceki seçimlerde vaat edilenlere önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Belediyemizin bazı çalışmalarını ise oy veren yandaşa göre yaptığı görülmektedir. 17 Aralık 2013 tarihinde ulusal yazılı ve görsel basından takip ettiğimiz Bakan çocuklarının da adı geçen  yolsuzluk iddialarını iyi görüyoruz. Bu iddialar neticesinde bazı Bakan çocuklarının evlerinde para kasaları ve para sayma makineleri, bir Banka genel Müdürünün evinde ise ayakkabı kutularının içinde dörtbuçuk milyon dolar çıkıyor. AKP İktidarı yolsuzluk iddialarını gündemden düşürmek için görevini yapan Emniyet yetkililerinin yerlerini değiştirip görevden almaktadır. Görevini yapan Cumhuriyet Savcılarının bile görevlerinden alınmış başka yerlere görevlendirmişler, yaptıkları açıklamalar ile neredeyse baş sorumlu ilan etmişlerdir. Öğrencilerimizin her sabah okuduğu andımızın okunmasını yasaklayan AKP, TC ve Türk’lük ibarelerinin kaldırmaya başlamıştır.
      İbradı hepimizin ilçesi ve memleketidir, atamızın mezarlarının bulunduğu yerdir.
   Milliyetçi Hareket Partisi kadroları ile halkına en iyi hizmet etmeyi taahhüt eden ve MHP’li Belediyelerin yaptığı hizmetler ortadadır. MHP’li belediyelerin son yıllarda iktidarın gücünü kullanmamasına rağmen yaptığı çalışmalar bölgelerinde her kesim tarafından takdirle karşılanıyor.
    Bayrağımızı seven,  Ülkesini seven, İlçesini seven, Andına sahip çıkan, her kesi MHP’ne davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, AKP artık düşüşe geçti, ilk uyarı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçilmende kaybetmeli ve muhtemelen bir erken genel seçim olmazsa 2015 Haziranda yapılacak genel seçimlerde ise AKP ‘nin iktidardan uzaklaşması için birlik zamanıdır.

Şimdi Bizim zamanımız.
MHP İBRADI İLÇE TEŞKİLATI

Hiç yorum yok: