Haber Ara

26 Temmuz 2014 Cumartesi

İBRADI’DA ‘EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE’ İFTARLARI DEVAM EDİYOR

İbradı Belediyesi Ramazan ayı nedeni ile ilçeye bağlı tüm mahallelerde sırayla iftar yemeği veriyor. . İlçenin merkez mahalleri ile Ormana , Başlar, Ürünlü, Maşat mahallerinde düzenlenen iftar yemeklerinin ardından bu kez de iftar sofraları Üzümdere  mahallesinde kuruldu. Ünlü Alabalık vadisinde bulunan Üzümdere mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekti. İbradı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan Ayı süresince devam edecek ‘Ramazanda halkımızla el ele gönül gönüle her gün bir mahallede İftar’ etkinliğini çerçevesinde toplam 4000 kişiye iftar yemeği verilecek.





İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükuru eşi ve çocukları ile katıldığı iftar yemeklerinde misafirleri kapıda karşılarken iftar yemeklerini kendi dağıtması dikkat çekiyor. ‘Her gün bir mahallede iftar’ etkinliğinin gelecek yıllarda da gelenekselleşerek devam ettireceklerini vurgulayan İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru ‘Yüzlerce İbradılıyı aynı sofrada el ele gönül gönüle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulan iftar sofralarında kutsal Ramazan ayının manevi atmosferinde halkımızla birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz‘dedi

İftar sonrasında kömür ateşinde semaverlerde yapılan çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulduklarını belirten Küçükkuru ‘Bu sohbetlerde mahallerimizin sorunlarını yerinde dinleme fırsatı buluyoruz. Onların önerilerini dikkate alarak sorunların en kısa sürede çözülmesi için çalışmalar yapıyoruz ‘dedi.

İbradı Belediyesinin düzenlediği ‘el ele gönül gönüle’ İftarlarında Kavurma,  Pilav, Mercimek Çorbası, Salata, Cacık, Kemalpaşa tatlısı ve  irmik helvasın oluşan menü ikram edilirken vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. İftar etkinliği diğer mahallerde kurulacak olan sofralarla Ramazan boyunca devam edecek.

Hiç yorum yok: