Haber Ara

31 Mayıs 2015 Pazar

Gönüllerin adayı MHP’li Adem Uslu

 Siyasette  Adem Uslu Farkı









İlçemiz İbradı’yı ziyaret eden MHP Antalya Milletvekili  adayı Adem Uslu’ya İbradı’lılar büyük ilgi gösterdiler .  Afyon Vali Yardımcılığı görevinden istifa ederek MHP Antalya Milletvekili  Adayı olan Adem Uslu MHP tabanına hareket getirmişti. Ziyaret ettiği ilçe teşkilatlarında ve bölgede adaylığı takdirle karşılanan Adem Uslu,  İbradı ziyaretinde MHP İbradı ilçe Başkanı Rifat Taner ve eski ilçe Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Yusuf Doğaroğlu ile parti yönetim kurulu üyelerince karşılandı. MHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Adem Uslu burada ilçe Başkanı ve yönetim kuruluyla görüş alışerişinde bulundu.

Uslu  ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla görüşüp sohbet etti ve isteklerini dinledi. Uslu’nun ziyaretinde görüştüğü kişiler inşallah bizlerin temsilcisi olursunuz ve yeni dönemde Antalya Milletvekilimiz olursunuz dediler. Adem Uslu ise biz İbradı ve tüm ilçelerimizle Antalya’mızın sorunlarını iyi biliyoruz. Amacımız Antalya halkımıza ve yüce Türk Milletine hizmet etmektir dedi. Adem Uslu Ormana’yı ziyaretinde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla görüştü. MHP olarak kapatılan Beldeler ve köyler yeniden kurulacak, Asgari ücret 1.400 TL olacak. Çiftçiye mazot 1.75 TL olacak. Çiftçiler mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi tarımsal girdileri ÖTV ve KDV ödemeden alacak. Sağlık hizmetlerinden alınan ek ücret ve katkı payı uygulaması kaldırılacak. Emekli aylıkları arasındaki adaletsizlik giderilecek. 65 yaş aylığı ayda 300 TL olacak. Kamuda çalışan taşeron işçilerin tamamı kadroya alınacak. Emeklilere yılda 2 defa 1.400’er lira destak verilecek. Elektrik faturalarındaki kayıp-kaçak bedeli ve sayaç okuma bedeli alınmayacak. Üniversite öğrencilerine 10 bir lira destek verilecek, okul bittikten sonra 4 yılda faizsiz olarak geri ödenecek. Yeni evlenecek çiftlere 10 bin lira faizsiz kredi verilecek. MHP olarak herkesi kucaklıyoruz, seçim beyannamemizde de her kesi ve her kesimi ilgilendiriyor. Bu seferde bizimle yürüyün dedi. Uslu Başlar da vatandaşlarla görüştü ve seçim çalışmalarını anlattı. Ben içinizden birisiyim, bu iktidar zamanında tarım girdileri arttı, yem fiatları arttı, et ve ürünü iyi fiata satabiliyormusunuz.

MHP olarak çiftçilerimize mazotu 1.75 TL ye vereceğiz. Çiftçiler mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi tarımsal girdileri ÖTV ve KDV ödemeden alacak. Sağlık hizmetlerinden alınan ek ücret ve katkı payı uygulaması kaldırılacak. Bizi iyi takip edin ve seçim beyannememizi iyi değrlendirin. Halkımızın teveccühü her gün artarak devam ediyor, 7 Haziran da inşallah AKPiktidarı sona erecek ve MHP iktidara gecek. Bu seferde bizimle yürüyün dedi. MHP Adayı Adem Uslu daha sonra Ürünlü’ye gitti. Gece olmasına rağmen kendisini bekleyen vatandaşlarla görüştü ve sohbet etti. Burada Yaşar Özdoğru’yu tanıtmaları üzerine torunlarını tanıdığını ve Yurt talebi geldiğini ve Yurt çıkarttığını belirten Uslu’ya, Özdoğru tamam bende sizi destekliyorum dedi. Uslu daha sonra Avasun üzeri Manavgat’a gitti.

Hiç yorum yok: