Haber Ara

10 Şubat 2019 Pazar

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu “ Sekmen’in yanındayız”

Torosların çocuğu, Antalya’nın gururu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’dan, AK Parti İbradı Belediye Başkan Adayı Hatice Sekmen’e tam destek geldi.

Antalya da AK Parti aday tanıtımından sonra Belediye Başkan adayı Hatice Sekmen’i kutlayan Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu özel açıklama da bulundu.
Bakan Çavuşoğlu yaptığı açıklama da “AK Parti olarak kadınlarımıza verdiğimiz değeri ortaya koyduk. Cumhur Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Antalya da 3 kadın Belediye Başkan adayımız var. Bunlardan birisi çalışmalarını her zaman takdir ettiğimiz başarılı ve çalışkan kadın kolları başkanımız Hatice Sekmen İbradı AK Parti Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Biz adayımız Hatice Sekmen’in yanındayız. Adayımız Sekmen’in ve Teşkilatımızın hazırladıkları projeleri devlet desteği ile İbradı’ya kazandıracağız. İbradı inşallah 31 Mart’ta iktidar ile buluşacak, Hatice Sekmen Başkanımız desteklerimizle gereken hizmetleri alacaktır. Yerel yönetimlerde “ Hizmet İşi, Gönül İşi” dedi.     

Hiç yorum yok: