Haber Ara

21 Mart 2011 Pazartesi

Demirkol, MHP’den adaylığını açıkladı


Antalya Tarım İl Eski Müdürü Nurettin Demirkol, MHP İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı.Antalya Tarım İl Eski Müdürü Nurettin Demirkol, MHP İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı. Demirkol, MHP’nin kimseyi aç bırakmayacağını, ispatının da seçim beyannamesi olduğunu söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi’nde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Tarım İl Eski Müdürü Nurettin Demirkol da il binasında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ülke gündemi ve Antalya’nın sorunlarını iyi bildiğini ifade eden Demirkol, sorunları çözümsüz tespit etmenin sorun çözmeyeceğine dikkat çekti. Demirkol, “3 Kasım 2002 tarihindeki genel seçim sonrası iktidara gelen AKP’nin yaklaşık 8,5 yıldır sürdürdüğü tek başına iktidarında ülkemizi getirdiği genel duruma bakacak olursak, başta ülkenin üniter yapısı olmak üzere birlik ve beraberliği tehdit altındadır. Açılım ve ileri demokrasi teraneleriyle terör örgütü siyasallaşma sürecine girmiş, ülkenin her tarafında ayaklanma provaları yapılmaktadır. Başkanlık sistemi tartışmaya açılmış, ABD’deki eyalet sistemini incelemek üzere bu ülkeye heyetler gönderilmektedir. Ekonomide ise Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar yapılmış fabrikalar, limanla, bankalar dahil olmak zere bir çok stratejik tesis özelleştirme adı altında satılmış olmasına rağmen, iç ve dış borç toplamı 2,5 kat artmıştır. İzlediği ithalatçı politikayla üretimi desteklemek yerine ithalatı destekleyerek işsizliği ve yoksulluğun artmasına sebep olmuştur.
İzlenen yanlış politikalar neticesinde 2010 yılında bir ilke imza atmış ve tarımsal ürün ithalatı ihracatından fazla olmuştur. Tarımda kendine yeten bir ülke olan Türkiye ilk kez kurbanlık ithal eder duruma getirilmiştir. Ülkenin içinde bulunduğu durumun çok kısa özeti budur.
Tarımın ve turizmin başkenti Antalya’da 26 yıldır mühendis ve idareci olarak görev yaptım. Özellikle tarım ve çevre konusunda önemli projelerin gerçekleşmesine öncülük ettim. Yaptığımız bu çalışmaların ana başlıkları özgeçmişimi sunduğum ekte açıklanmaktadır.
Çevre İl Müdürlüğündeki görevim esnasında da turizm sektörü ile içiçe çalıştığımız için bu sektördeki sorunları da bilmekteyim. Edindiğim bilgi ve tecrübelerle ülkemiz ve ilimiz sorunlarının çözümüne katkı sağlamak üzere 15 yaşında katıldığım ve mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum milliyetçi ülkücü camianın tek siyasi hareketi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olmaya karar verdim. Teşkilatlarımızın desteği, Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımızın onayı ile aday olup milletvekili seçilirsem, ülkemiz ve ilimiz sorunlarının çözümü için özveriyle çalışacağıma, partimin ve teşkilatımın desteklerini unutmayacağıma, Antalya’da ikamet edeceğime, her zaman ulaşılabilen, önce ülkem, sonra partim, sonra ben diyen bir milletvekili olacağıma burada bulunanların huzurunda söz veriyorum” diye konuştu.

Hiç yorum yok: