Haber Ara

17 Mart 2011 Perşembe

Doğaroğlu ve Çoşar ailesinin en mutlu günü



Gazetemiz İbradı'nın sahibi Yusuf Doğaroğlu bekarlığa veda ederek Manavgat İlçesinin Belenobası Köyünün saygın ailelerinden Mehmet Coşar'ın kızı Gülsüm Coşar ile evlendi. Manavgat İlçesinde Kaymakamlıkta gerçekleşen nikah töreniyle Yusuf Doğaroğlu Belenobası köyünden Gülsüm Coşar ile evlendi. Manavgat Nüfus Müdürü Ali Keskin’in kıydığı nikahta Yusuf ve Gülsüm’ün nikah şahitleri Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, Klas Medya Gurup yönetim kurulu Başkanı Cengizhan Demirkaya, Manavgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arif Kaplan ve gelin Gülsüm’ün kardeşi iş adamı Bahçe Tarımın sahibi Osman Coşar oldu.
Nikah töreni sonrasında Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu evlilik cüzdanını gelin Gülsüm Doğaroğlu’na verdi. Kaymakam Hacı İbrahim Türkoğlu, Doğaroğlu çiftine ömür boyu mutluluklar dileyip, hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulundu. Kaymakam Türkoğlu “bu nikahın kendi döneminde makamda kıyılan ilk nikah olduğunu söyledi”. Yusuf Doğaroğlu, hayatın çeşitli dönemlerinde oldukça zorluklarla karşılaştığını, siyaset, gazetecilik gibi birçok alanda bulunmaktan bugüne kadar evliliğe fırsat bulamadığını ifade ederek, artık eşime ve işime daha çok zaman ayırarak doğal arıcık, doğal tarım ve zırrat ile bir süre uğraşacağım. Bizim bu mutlu günümüzde nikahımızda bizleri yalnız bırıkmayan sayın Kaymakamımıza, gazeteci meslektaşlarıma, Manavgat Nüfus Müdürümüz ve personeli ve dostlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

DÜĞÜNE YOĞUN İLGİ
Yusuf Doğaroğlu ve Gülsüm Coşar’ın düğün töreni ise Manavgat'ta Özler Düğün salonunda yapıldı.Düğünden bir gün önce Belenobası Köyünde Çoşar ailesi yemek verdi ve akşam kına gecesi yapıldı. Kına gecesinde gelin Gülsüm'e kına yakılırken damat Yusuf'a İbradı geleneklerine göre yere seccade serilerek müsade istendi ve kınası yakıldı. Sonra sırasıyla damat adaylarında kına yakıldı. Düğünde kısa bir konuşma yapan damat Yusuf Doğaroğlu 'Değerli büyüklerim,değerli Misafirlerimiz ve can dostlar düğünümüze hoş geldiniz. Bu gün benim ve eşim Gülsüm'ün en mutlu günü. Gönlüm istiyordu yazın İbradı'da açık havada gelenek ve göreneklerimize göre bir düğün yapmaktı, Babamın rahatsızlığından dolayı düğünü erkene aldık. Fakat babamın vefatı nedeniyle düğünümüzü bir süre erteledik ve kısa süre içerisinde yapıyoruz. Bu gün düğünümüzün yapılmasıda anlayış ve saygılarından dolayı Kayın pederim Mehmet Coşar'a, Kayın biladerim Osman Coşar ve Coşar ailesine, Anneme, kardeşlerime, halalarıma, teyzelerime, eniştelerime va akrabalarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorm.Ben eski bir siyasetçi ve halen bir gazeteciyim, hep dik durmaya çalıştım, bundan sonradadik duracağım.Düğünümüze hoş geldiniz ' dedi. Düğüne Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya, Ormana Belediye Başkanı Ayhan Keskin, MHP Manavgat İl çe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ' MHP Manavgat Belediyesi meclis üyeleri, CHP Antalya Milletvekili aday adayı Mehmet Yılmaz, MHP Antalya Milletvekili aday adayı Ahmet Pullu, MHP Antalya Milletvekili aday adayı Raşit Doğan Enhoş, İbradı AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı ve Ormana Belediye Meclis Üyesi Hatice Sekmen, İbradı Belediye Meclis Üyeleri Sabri Kahya, İlker Tuğcu,CHP İbradı İl Genel Meclis Üyesi Ali Erkan, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, gazeteciler, bürokratlar,Damat Yusuf ve Gelin Gülsüm'ün aile,akraba ve arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı. Düğün pastasını kesen çift, canlı müzik eşliğinde piste dans ederek oynadı. Düğünde Genç Parti İlçe Başkanı Yaşar Keskin çifte ayrılmamaları dileğiyle kelepçe takarken, gazeteciler adına Sahil Gazetesi tarafından öpülerek Türk Bayrağı hediye edildi.Şanlı Türk Bayrağımızı öperek damat Yusuf'a teslim eden sahil Gazetesi Grafikeri Muammer Kara 'Bir meslektaşımızın arkadaşımızın mutlu gününde yanında olmaktan dolayımutluyuz. Siz düğünlerde mutlu günde manevi değeri tartışılmaz olan Türk Bayrağımızı hediye ettiniz, Bizde bir meslektaşımıza mutlu gününde şanlı bayrağımızı hediye ediyor ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz' dedi.Doğaroğlu ise 'En mutlu günümüzde meslektaşlarımın, bize emaneti ze hediyesi olan manevi değeri tartışılmaz olan şanlı Türk Bayrağımızı evimimzin en güzel yerine asacağız. Gazeteci arkadaşlarıma bu güzel hediyeleri için teşekkür ediyorum ' dedi.

Hiç yorum yok: