Haber Ara

18 Mart 2011 Cuma

MHP Milletvekili aday adayı Oral’dan kadınlara çiçek jesti


MHP Milletvekili Aday Adayı Murat Gökhan Oral MHP Kadın Kolları İl Başkanı Gül Nihal Gürel, Kepez İlçe Başkanı Müşerref Aksu ve ANTKİAD Başkanı Sevinç Eyilik’e çiçek vererek Dünya Kadınlar Gününü kutladı

MHP Antalya Milletvekili aday adayı Murat Gökhan Oral Kepez İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından düzenlenen eğlenceye katılarak İl Kadın Kolları Başkanı Gül Nihal Gürel, Kepez Kadınlar Kolu Başkanı Müşerref Aksu ve ANTKİAD Başkanı Sevinç Eyilik’e 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çiçek verdi. Kadınların yılda sadece bir gün değil sürekli hatırlanması, sevilmesi ve sayılması gerektiğini belirten Murat Gökhan Oral’a MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gül Nihal Gürel, MHP Kepez Kadınlar Kolu Başkanı Müşerref Aksu ve ANTKİAD Başkanı Sevinç Eyilik yaptığı jestten dolayı teşekkür ettiler.

Kepez İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve çok sayıda Kepezli Bayan’ın katıldığı toplantıda bir konuşma yapan MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Murat Gökhan Oral “ Kadınlarımız bizlerin baş tacıdır. O yüzden yılda bir kez değil her gün kadınlarımız için özel ve anlamlı olmalı. Kadınlarımızın ezilmediği, acı çekmediği, kötü muamele görmeden huzur ve güven içinde ailelerin temel direği olarak dimdik ayakta durduğu bir Türkiye’nin MHP İktidarı ile olacağına inanıyorum. Bu amaçla sadece erkekler olarak değil kadınlarımız olarak ta 12 Haziran seçimlerinde gece gündüz demeden çalışacak ve hem Antalya hem de Türkiye’de partimizi birinci parti yapacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Antalya İş Kadınları Derneğini de ziyaret eden Murat Gökhan Oral Dernek Başkanı Sevinç Eyilik ile bir süre sohbet etti. Eyilik’e MHP’nin iktidar olması durumunda yapacakları çalışmaları anlatan Oral 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayarak çiçek verdi. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten ANTKİAD Başkanı Sevinç Eyilik te yaptığı açıklamada “Kadınların sorunlarını gündeme getirerek çözüm önerileri ortaya koyabilecek isimlerin, temiz, dürüst hizmet anlayışı ile yola çıkan adaylarımıza sonuna kadar destek olacağız” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: