Haber Ara

28 Haziran 2011 Salı

Menderes Türel Yüksek okul sözü verdi





AK Parti Antalya Milletvekili Adayı ve Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 12 Haziran Genel seçimleri öncesi ziyaret ettiği ilçemiz İbradı da 2 yıllık meslek yüksek okulu sözü verdi. Milletvekilliği garanti olan ve Yeni kabinede Bakan olmasına kesin gözüyle bakılan verdiği sözleri yerine getirmesi ile tanınan, Büyükşehir Belediye Başkanı iken Antalya’nın çehresini değiştiren ve güzel hizmetler veren Menderes Türel’i İbradı’lılar sıcak bir şekilde karşıladılar. Menderes Türel kahvede İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Kocaacar, Türkler eski Belediye Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili APM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Babası Osman Çavuşoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katıldığı sohbette yaptığı açıklamada “ Okuma oranı çok yüksek olan İbradı da bir Meslek Yüksek Okulu açılması için gereğini yapacağım. İbradı’nın hayırsever işadamı Yaşar Duru’nun yaptıracağı 2 yıllık meslek Yüksek okulunun hukuki ve resmi sorunlarını çözüp İbradı ilçemize 2 yıllık Meslek Yüksek okulunu kazandıracağım. Antalya’mızda yüksek okulu olmayan İbradı ve Gündoğmuş ilçelerimizin de yüksek okulu olacak. Size söz veriyorum “ dedi. Bu Yüksek Okul sözü için İbradı’lılar Türel’e teşekkür ettiler.
İbradı Hükümet Konağının temel atma törenine katılan Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Vecdi Gönül ise “İbradı’ya Meslek Yüksek Okulunun açılması için hukuki ve kanuni sürece bir bakalım ve inceleyelim. Menderes Türel Bey Memleketin çocuğu, Menderes bey söz vermişse biz de onun arkasındayız. Menderes Bey gereğini incelemiştir, bizde takipçisi oluruz “ dedi.
İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya ise “Şu anda 2011 yılındaki en sevinçli en mutlu günümüz. Antalya Eski Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayımız Menderes Türel İbradı’ya 2 yıllık Meslek Yüksekokulu açacağız demesi ve sözünü vermesi bizleri mutlu etti.
Milli Savunma Bakanımız ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayımız Vecdi Gönül’ün de Sayın Menderes Türel’in 2 yıllık Meslek Yüksekokulu sözüne destek vermesinden dolayı mutluğumuzu tarif etmem mümkün değildir. İbradı’ye 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu açılınca ilçemiz ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha çok gelişecektir. Tüm halkımız Menderes Türel’in 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu sözü ile sevinç içindedir” dedi.
Gözler hayırsever iş adamımız Yaşar Duru’ya çevrildi. Yaptığı Necla-Yaşar Duru Çok Programlı lisesini Eğitime kazandıran hayırsever İş adamımız Yaşar Duru’nun yaptıracağı yeni okul ile İbradı Yüksek okula kavuşacak. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada “Verdiği sözleri yerine getiren eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili adayı menderes Türel İbradı’mıza bir Meslek Yüksek okulu sözü verdi. 12 Haziran da Milletvekili olacak. İbradı’mıza verdiği değer ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şimdi hayırsever İş adamımız Yaşar Duru’dan yeni bir okul bekliyoruz” dediler.

Hiç yorum yok: