Haber Ara

20 Ağustos 2011 Cumartesi

İbradı Eğitimde atağa kalktı



İbradı ilçesi Eğitimde atağa kalkarak 2011 yılı SBS sonuçlarına göre %81 başarı kazandı. İbradı Nefise Yılmaz İpek İlk Öğretim Okulunun büyük başarı kazınması ilçede sevinçle karşılanırken, İlçe Kaymakamı, Okul idarecileri ve okul öğretmenleri tarafından memnuniyetle karşılandı. 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında 29 Öğrenci mezun olurken sınava katılan 16 Öğrenciden 13’ü Orta Öğretim kurumlarına yerleştirilme hakkı kazandı. Bu oran %81,25 olarak il genelinde büyük bir başarı oldu. İlk Öğretim okulumuzun başarısı sonucu Kaymakamımız Bülent Ay yaptığı açıklama da “ İlçemiz İlk Öğretim okulunun atağa kalkarak büyük başarı elde etmesinden dolayı mutluyum. Sınava giren 16 Öğrencimizin 13 tanesi orta öğretim okullarına girmeye hak kazandı. Fen lisesine girebilecek Öğrencilerimiz olmasına rağmen bu öğrencilerimizin tercihi Anadolu liseleri olmuştur. Önümüzdeki yıllarda Fen lisesini kazanan öğrencilerimizi görüp başarı oranını daha yukarı çıkartmak için Kaymakamlığımızca Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize tam destek verip yanlarında olacağız. Amacımız Öğrencilerimizin daha iyi Eğitim ve Öğretim yaparak iyi dereceli yüksek okulları kazanmalarıdır “ dedi.
SBS ‘de başarılı olan Öğrencilerimiz;
Duygu Kozaoğlu, Elif Şanlı, Selin Adıgüzel, Aslıhan Kocabaş, Arda Kocakulak, Mervegül Bilgiç, Ertuğrul Kocabaş, Metin Kocakulak, Fatma Aydın, Emine Aydın, Levent Gülçelik, Melis Çelik, Tufan Gedik.
İbradı gazetesi olarak SBS sınavında başarılı olarak orta öğretim okullarına girmeye hak kazanan tüm öğrencilerimizi kutlar, yeni eğitim ve Öğretimlerinde başarılarının devamını diler, öğrencilerimizin başarısında büyük emeği olan Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Bülent Ay’a içtenlikle teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok: