Haber Ara

26 Temmuz 2014 Cumartesi

İFTAR YEMEĞİ İLE VEDA ETTİLER

İbradı İlçesinde görev sürelerini tamamlayan İlçe Emniyet Amir V. Mehmet Akif Çakır ile İlçe  Jandarma komutanı Tarık Karagül düzenlenen bir iftar yemeği ile İbradı’ya veda ettiler. Ormana Active Tesisilerinde  düzenlenen iftara İbradı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluş çalışanı ile yöneticileri katıldı.




İbradı Kaymakamı Zerrin Beşikçi Çay düzenlenen gecede 2 yıllık çalışma süreleri içinde gösterdikleri başarılar nedeni ile  İlçe Emniyet Amir V. Mehmet Akif Çakır ile İlçe  Jandarma komutanı Tarık Karagül’e Başarı Belgesi  ile hediye  verdi.
Uyumlu ve başarılı çalışmaları dolayısıyla her iki yetkiliyide kutlayan  Zerrin Beşikçi Çay ‘ Arkadaşlarımız birimlerindeki görev sürelerinde İlçe için uyumlu ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni yerlerinde başarılar diliyorum’dedi.
İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru’da konuşmasında İbradı’da gösterdikleri başarılı çalışmalar için İlçe Emniyet Amir V. Mehmet Akif Çakır ile İlçe  Jandarma komutanı Tarık Karagül’ü tebrik etti ‘Arkadaşlarımız görev süresince İbradı ilçesindeki en zor ve en önemli görevleri üstlenerek ilçenin güvenliğini, toplumsal huzurunu  başarıyla sağlamışlardır. Üstün gayretleri ve başarılı çalışmaları İbradı’da hep hatırlanacaktır’ dedi.

Hiç yorum yok: