Haber Ara

15 Şubat 2015 Pazar

Türel Ziyaret etti ve söz verdi



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in İbradı ziyareti yakın ilgiyle sona ererken, İlçe Merkezine 500 tonluk su deposu ve Tozak Mevkiinin yaklaşık 7 km. su irsaliye hattının değişmesi , ormana Mahallesine kanalizasyon sözünü verdi. Başkan Türel daire müdürleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Birol Kaya, B. Ş. Bel. Genel sekreter Yardımcıları Mehmet Avcu, İbrahim Evrim, Destekleme Hizmetleri Daire Başkanı İlyas Çopur, İtfaiye daire başkanı Ahmet Kısa, Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Sülü, Çevre Koruma ve Kültür Daire başkanı İnanaç Aygün, Asat Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Anset Genel Müdürü Dilaver Tarşık, Ekdağ Genel Müdürü Murtaza Tamyürek ve ekibi ile geldiği ziyarette İbradı Asat’ın da açılışını yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Türel İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'yu makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesiyle işbirliği içinde çalışmalar yürüteceklerine dikkat çeken Başkan Küçükkuru, "Büyükşehir belediyemizle işbirliği içinde halkımıza daha iyi hizmet için elimizden geleni yapacağız. İlçemiz turizmiyle tarımıyla gelişmiş refah düzeyi yüksek bir yer olmayı hak ediyor. Tüm çabamız ilçemizi aydınlık yarınlara taşıyabilmektir" dedi. Başkan Küçükkuru, Başkan Türel'e çam kozalaklarından yapılmış sepet içinde İbradı Kestanesi hediye etti.

Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi'yi ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nın açılışını yapan Başkan Menderes Türel, "İbradı belediye başkanımızın tahsis ettiği 2 katlı bu binada İbradı'nın sorunlarını çözmek için çalışacağız. Hizmetin partisi, siyaseti olmaz. Belediyelerimizle işbirliği içinde halka hizmet için varız" diye konuştu.

Ormana Mahallesi'nde de bir süre inceleme gezisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve beraberindeki heyet daha sonra Ormana Active Tesisleri'nde halkla bir araya gelerek sorunları dinledi. Başkan Türel, mahalledeki sağlık ocağının daha önce kapatıldığını dile getiren vatandaşlara, belediye bünyesinde sözleşmeli doktor ve hemşire alımı yapılacağı sözünü verdi.

Ürünlü Mahallesi'ndeki dünyanın 3'üncü Türkiye'nin ise bilinen en büyük yeraltı mağarası olan Altınbeşik Mağarası'nı da ziyaret eden Başkan Türel, Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi ve Başkan Serkan Küçükkuru ile birlikte kayıkla mağarayı gezdi. Ürünlü köy kahvesinde bir süre halkla sohbet eden Başkan Türel ve beraberindekiler sonrasında ilçeden ayrıldı.

Hiç yorum yok: