Haber Ara

15 Şubat 2015 Pazar

Gönüllerin Adayı Adem Uslu

MHP’de  Uslu İzdihamı 
     MHP Antalya Milletvekili aday adayı olmak için Afyon Vali Yardımcılığından istifa eden Dr. Adem Uslu, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde MHP Aday Adayı olduğunu partililerin ve halkın büyük ilgisi ve coşkusu ile açıkladı.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP Antalya Millet vekili Aday Adaylığını  açıklamak üzere Manavgat’a gelen Dr. Adem Uslu’yu partililer büyük bir coşkuyla karşıladı.  Dr. Uslu, Milletvekili Genel seçimlerinde  Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yegane teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisinden, Türk Milletinin yegane teminatı olan Türk Milliyetçilerinin partisi olan MHP'den Antalya Milletvekili Aday adaylığımı açıklamak noktasına geldim. Ben çıktığım bu yolda Milletvekilliği listesinde yer alsam da almasam da hangi sırada yer alsam da sonuna kadar partimin emrinde çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.

Afyon Vali Yardımcılığı görevinden  istifa ederek Manavgat'a gelen  Dr Adem Uslu  MHP Antalya Milletvekili Aday Adaylığını  açıkladı. Uslu'nun  Aday Adaylığı  açıklaması nedeni ile MHP Manavgat İlçe Teşkilatında izdiham yaşandı.
Partililer tarafından İlçe teşkilatı önünde karşılanan  Dr. Adem Uslu, herkesle tek tek tokalaşarak desteklerin den dolayı teşekkür etti.  Parti binasında düzenlenen A. Adaylığı  açıklamasında  ilk söz alan MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ oldu. Karadağ  açıklamasında:"  MHP 7 Haziran 2015 genel seçimleri için 9 Şubat tarihinde Tarkan Akıllı  MHP Antalya Milletvekili A. Adaylığını açıklamıştı. Bugünde 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Partimizin Belediye başkan adayı  ilçemizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan Adem Uslu  aday adaylığını  açıklayacak. Kendilerine çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum" dedi. Böyle bir dönemde MHP'den aday olma cesaretini gösteren ve kendilerine bu üstün cesaretlerinden dolayı, içerisinde bulunduğumuz durumları da göz önünde bulundurarak sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum diyerek sözlerine devam eden Karadağ;" Bu aday adaylıkları önce Ülkemiz için ve İlçemiz için  hayırlı uğurlu olur. Bize düşen bu arkadaşlarımıza  aday adaylığı süresince elimizden gelen desteği vermektir. Tanıtımlarıyla ilgili yapacakları programlarla ilgili teşkilat olarak ne gerekiyorsa  yapacağımızdan hiç bir arkadaşımızın endişesi olmasın" dedi.

*  Uslu Yörük Çadırların temsile geldi
Ak parti hükümetinin Ülkeyi ne hale getirdiğinin her halde farkındasınızdır diyen Karadağ:" Kurucu Cumhurbaşkanımız rahmetli Atatürk'ün yolunda giden sayın genel başkanımızın da tek bir umudu kalmıştır  oda yörük çadırlarıdır. O yüzden siz çadırınıza sahip çıkmazsanız bu ülke elden gidecektir. Çadırımızın temsilcisi olarak Adem Uslu gelmiştir" dedi.

* Her satırın altına imzamı atarım
MHP Antalya Milletvekili  Aday Adaylığını açıklayan Dr. Adem Uslu :" 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde  MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Beni canı yürekten, canı gönülden çok içtenlikle bağrınıza bastınız, hoş geldiniz dediniz Allah hepinizden razı olsun" dedi. İlçe Başkanı Karadağ'ın  Ülkenin gidişatı hakkında bilgi verdiğinin altını çizen Uslu:" İlçe başkanımızın söylediklerini her bir satırına bütün kalbimle, bütün benliğimle, 21 yıllık kamu görevimle, bir uluslararası ilişkiler uzmanı sıfatıyla, Fırat Üniversitesi yakın çağ tarihi ana bilim dalında yüksek lisansını yapmış bir tarihçi sıfatıyla ve Süleyman Demirel Üniversitesi kamu yönetimi bölümünde doktorasını yapmış bir kamu yöneticisi, bir kamu yönetimi doktoru sıfatıyla her bir sözünün altına imza atıyorum. İşte bu kaygı ve düşünceler bizi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem Milletvekili Genel seçimlerinde  Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yegane teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisinden, Türk Milletinin yegane teminatı olan Türk Milliyetçilerinin partisi olan MHP'den Antalya Milletvekili Aday adaylığımı açıklamak noktasına geldim. Bundan dolayı bugün huzurlarınızda İlçe teşkilatımızın ev sahipliğinde eski ilçe başkanlarımızla, Sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarıyla her birinin katılımlarından dolayı teşekkür ederek güzel bir ortamda aday ayalığımızı açıklıyoruz" dedi.

* 13 yılda her bakımdan irtifa kaybettiler
Ülkemiz 13 yıllık mevcut iktidar sürecinde Uluslararası ilişkilerde, iç politikadan ekonomiye, Devletin temel düzenindeki hususlardan,  Devlek unsurunu oluşturacak aile bireylerinin içinde bulunduğu koşullara kadar 13 yılda her bakımdan ciddi irtifalar kaybetti diyerek devam eden Uslu :" 2002 yılında Türkiye'nin Güney doğusunda Irağın kuzeyinde, adı bir şekilde Kürdüstan olan bir Devletcik yoktu. 2015 yılına geldiğimizde Irak'ın kuzeyinde artık sadece resmi olarak ilan edilmemiş ama bütün Dünya tarafından neredeyse tanınmış kapılarında welcom to kürdistan yazan, pasaportu olan kaşelenen bir Devlet söz konusu. Yetmiyormuş gibi Suriye'nin kuzeyinde Rojova denen bir Devletcik oluşturma gayreti içerisinde.  Bu Irak'ın kuzeyindeki unsurlarla, Suriye'nin kuzeyindeki unsurlar yıllardır aralarındaki kabile anlaşmazlıklarından dolayı bir araya gelemezlerdi. Ancak süreç içerisinde belli numaralar çevrilmek süretiyle orta doğuya ulaşan uluslararası emperyalizm Irak'ın kuzeyinde artık fili bir devlet başkanı konumuna getirdikleri Barzani'yi, Suriy enin kuzeyinde yaşayan unsurlarında lideri haline getirecek hamleleri gerçekleştirmiş durumda. Irak ve Suriye'den sonra sıranın Türkiye'ye geleceğine dair Uluslararası emperyalist güçler hesap yapmaktadır. 20 Yüzyılın başları Türkün son Devleti Osmanlı'nın yıkılışına şahit oldu.  Yine o 20. yüz yılın başlarında Türkün iradesi tamamen Milli üniter bir Devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurmaya muvaffak oldu. O dönemlerde Türkiye ile ilgili hesap yapanlar 100 yıl geçikmeli olarak 21. yüzyılın ilk çeyreğinde Türkiye'nin üzerinde hesap yapmaktalar.  Irak'ın kuzeyi. Suriye'nin kuzeyi ve Türkiye'nin kuzeyi birleştirilip bir birleşik kürdistan devleti kurma hevesi içerisindeler. Her metre karesi şehit kanıyla sulanmış olan Türkiye Cumhuriyeti topraklarının bir kısmı üzerinde hesaplar yapılmakta . Bu hesapları bozacak olan yegane irade Ülkücü iradedir, Milliyetçi Hareket Partisinin iradesidir ve 7 Haziran seçimlerinde MHP'nin iktidara çıkmasıdır. Bu dönemde her bir Türk Milliyetçisine, her bir ülkücüye vatanını seven herkese görev düşüyor.  Bu iktidardan kurtulmak demek Türkiye'nin selameti demektir. 7 Haziran seçimlerinde MHP'yi iş başına getirecek şekilde gece gündüz demeden 24 saat çalışacağız. Ben çıktığım bu yolda Milletvekilliği listesinde yer alsam da almasam da hangi sırada yer alsam da sonuna kadar partimin emrinde çalışmalarıma devam edeceğim. Gazipaşa'dan Kaşa kadar bütün Antalya'yı ziyaret ederek oradaki bütün yörük beylerine Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu şartları anlatacağım. Dengir Mir Fırat nede di 7 Haziran seçimleri demokratik olarak yapılan son seçimler olabilir dedi Türkiye'de. Biz bunun kaygısındayız. Parlamenter yapının rafa kaldırılıp başkanlık sistemi denen diktatörlerin hakim olacağı bir yönetim anlayışına gidileceğine dair kaygımız var. Artık Parti Devletine doğru gidiyoruz. Buna dur demek sizlerin elinde" dedi.

Hiç yorum yok: