Haber Ara

27 Mart 2015 Cuma

Ak Parti Milletvekili A. Adayı Kadir Çevik’e destek yağıyor

Ak Parti Antalya Milletvekili aday Adayı olan iş adamı ve Eğitimci Kadir Çevik’e her kesimden destek artıyor. Bölgemizde Eğitimci kimliğiyle öne çıkan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kadir Çevik özellikle Antalya’nın doğu ilçelerinde on binlerce öğrencinin ideallerine ulaşmasında önder olmuştu. Manavgat, Serik, Akseki, İbradı, Gündoğmuş ilçelerinde Üniversite sınavını kazandırarak iş ve meslek sahibi yaptıran Kadir Çevik’e Öğrencilerinden ve her kesimden destek artarak devam ediyor. Gerek kurucusu olduğu Başarı dershanesi ve özel okul kuruculuğu ile Kadir Çevik bölgede başarılı çalışmalarıyla sesini herkese duyurmuş ve ker kesim tarafından tanınması büyük avantaj sağlıyor. Çevik’in aday olması halinde her kesimden ve yetiştirdiği Öğrencilerden oluşan büyük bir kesim seçim hazırlıkları yapmaya başlıyorlar.
. AK Partinin bundan önceki seçimlerinde aday adaylarını belirlerken Halkın içinden, halkın sesi olan, sevilen kişileri aday çıkardığı herkes tarafından bilinen bir gerçektir. AK Parti Aday Adayı Kadir Çevik’in çok yönlü özellikleri olması AK Parti için avantaj sağlıyor. Basın olarak yakınen tanıma fırsatı bulduğumuz Kadir Çevik için Adaylık özellikleri artıları ile bulunan en hazır aday olarak görünüyor. Kendini yetiştiren ve kamuoyunda sevdiren başarılı iş adamı ve Eğitimci Kadir Çevik bölgemizin en rahat adaylarından ve seçmene en kolay ulaşabilecek bir kişi olarak  aday adayılığın da aradığı tüm özellikleriyle seçilmiş bir aday olarak bilinçli çıktığına inanıyoruz.
Kadir Çevik gerek kişiliği gerek yaşantısı olarak, çok geniş bir ailesi olan, Toros yörüğü, memleket aşığı, eğitim sevdalısı gibi birçok özellikleri olan bir şahsiyet olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle AK Parti Aday Adayı Kadir Çevik’in bundan önce hiç bir olumsuzluğa bulaşmamış olması da onun temiz bir sayfayla siyasete girmesi artılarından birisi.
 AK Parti Aday Adayı Kadir Çevik’in halk tarafından sevilen birisi olarak halkın destek vereceğine ve özellikle Antalya’nın doğu ilçelerini iyi bilmesinden dolayı Antalya’nın doğu ilçelerinin Ankara’ da sesi olacağı avantaş sağlıyor.  Kadir Çevik ismi AK Partide çok isabetli bir karar olarak seçimlerde partiye hareket getirecek ptansiyeli var.  Çevik’in Aday aday olmasından sonra,  bölgede birçok insanla yaptığımız görüşmelerde, Kadir Çevik’in sevilen bir şahsiyet olduğu ve bölgenin sorunlarını da iyi bildiği ve bölgeyi başarıyla temsil edebileceği, TBMM’ de bizleri temsil etmesi için maddi ve manevi olarak yanında olacaklarını bildirdiler.

Hiç yorum yok: